Blog

Ziua matematicii

Avem inca o ocazie de sarbatorit, o noua zi tematica : Ziua Matematicii, Informaticii si Stiintelor Naturii. Este primul an in care se sarbatoreste iar data de 10.01 a fost aleasa avand ca reper ziua de nastere a marelui om de stiinta Grigore Moisil. Elevii de la gimnaziu, coordonati de Dl Prof Cristian Alexandrescu, auContinuă lectura „Ziua matematicii”

Campania SMART HEART ❤️

#smartheart SusținemAsociația Dragoste Desculțăhttps://dragostedesculta.ro SusținemCentrul de primire in regim de urgentă/ rezidenta mama și copilulhttp://www.dgaspc-buzau.ro/protectie-sociala-copil/

Festivalul toamnei la Gradinita Smart Kids

O zi la cules de struguri – o experiență, nu doar o lecție ! Într-o atmosferă de sărbătoare, gătiți și puși pe treabă am organizat o activitate cât mai reală despre culesul viilor! Un dans tradițional a încununat sărbătoarea noastră iar bucuria acestei zile va dăinui mult timp în amintirile noastre. Ne-am reamintit de toateContinuă lectura „Festivalul toamnei la Gradinita Smart Kids”

Buburuza fără buline

Elevii clasei a III a au citit textul “Buburuza fără buline” scris de autoarea Claudia Lazar – Groza. Au desenat secvente din lectura, si-au exprimat ganduri frumoase catre autoare si chiar i-au sugerat subiecte noi de carti pentru copii. Nu o cunosteau personal pana acum si cu atat mai putin faptul ca este profesoara laContinuă lectura „Buburuza fără buline”

Nominalizare directorul anului 2021

Ne apropiem de inca un sfarsit de an in conditii speciale, cu provocari, esecuri si reusite. Privind in urma, realizam, inca odata importanta lucrului in echipa. Printre realizarile echipei Smart Kids in anul care a trecut, se numara si nominalizarea Cristinei Tâlpeanu, Director Adjunct in cadrul Școlii Gimnaziala Smart Kids, la Gala Premiilor pentru DirectorulContinuă lectura „Nominalizare directorul anului 2021”

Date statistice in scoala noastră

Îndrumați de profesoara de matematica – informatica a școlii, Miss Valeria Susai, elevii clasei a V a au realizat grafice în excel, ulterior formând un proiect numit „Date statistice în școala noastră”. Au strâns date despre colegi ( ziua, luna, anul nașterii, înălțime, gen, numărul de frați și surori), au creat grafice cu bare orizontale,Continuă lectura „Date statistice in scoala noastră”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


%d blogeri au apreciat: