Blog

Date statistice in scoala noastră

Îndrumați de profesoara de matematica – informatica a școlii, Miss Valeria Susai, elevii clasei a V a au realizat grafice în excel, ulterior formând un proiect numit „Date statistice în școala noastră”. Au strâns date despre colegi ( ziua, luna, anul nașterii, înălțime, gen, numărul de frați și surori), au creat grafice cu bare orizontale,Continuă lectura „Date statistice in scoala noastră”

Sport la Gradinita SMART KIDS

Ne sucim, ne învârtim, deprinderi ne însușim Uite’asa, cu mic cu mare, învățăm cate-o mișcare Alergam și ne jucam, motric noi ne dezvoltam Ne’ncurcam, mai ezitam …,dar așa noi învățam @gradinitasmartkids

Ziua Eroilor

Astăzi, 10 iunie, in Ziua Înălțării, am comemorat Ziua Eroilor, printr-o activitate multidisciplinară la care au participat clasele a IV-a și a V-a. Am intonat imnul național. Miss Madalina, doamna profesoara de limba romana, a recitat poezia „Nu-l uitați pe cel căzut în război” scrisă de NIchita Stanescu Miss Cristina, doamna profesoara de istorie, le-aContinuă lectura „Ziua Eroilor”

Mozaic

La cererea copiilor, am inceput sa povestim si sa deslusim conceptul de mozaic. Am incercat si declinarea acestuia in pictura. Asta este ceea ce ne-a iesit.

Ziua Învățătorului

Astazi este ziua învățătorului! Sărbătorim astfel toți învățătorii, dar și profesorii și educatorii, toate cadrele didactice, implicate in educația copiilor nostri. Felicitări tuturor cadrelor didactice Smart Kids pentru activitatea lor, pentru daruirea si grija pe care le-o poarta copiilor zi de zi! OAMENI pregătiți pregătesc OAMENI!

Activități de (încă) primăvara

Elevii clasei a II a, cu ajutorul Omidutelor Efort și Relaxare, au învățat sa își organizeze timpul. Cu ajutorul aplicației Tangram au învățat sa își dezvolte imaginația și logica.Tabla Smart si tabletele ne arata zilnic cum cu ajutorul instrumentelor digitale, entuziasmul elevilor si participarea activa pot fi crescute. Au utilizat online, deși fizic in clasa,Continuă lectura „Activități de (încă) primăvara”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


%d blogeri au apreciat: