VIZIUNE si MISIUNE

In viziunea noastra, ne propunem ca Scoala Primara „Smart Kids” sa fie resursă de educație și valori oferite comunității printr-o atitudine constant proactivă și prosocială, își propune să ofere preșcolarilor și școlarilor accesul la o educație de calitate, promovând valorile educației europene, asigurând un climat socio-educațional adecvat, un mediu democratic și creativ de dezvoltare pentru fiecare copil

Misiunea noastra este aceea de a-i educa pe copii in spiritul valorilor fundamentale si principiilor pedagogiei moderne asigurand un cadru educational cat mai variat si performant, dar si o pregatire fundamentala pentru viata.

Scoala Primara „Smart Kids”  isi propune sa asigure premisele necesare dezvoltarii unui sistem de invatamant modern, de calitate, deschis, axat pe promovarea valorilor democratiei europene. Școala Primară Smart Kids va asigura dezvoltarea armonioasa a copiilor, sprijinind independenta şi dobandirea capacitatii de decizie a copiilor, facilitand constructia unei imagini de sine puternice, pozitive, care sa determine increderea in fortele proprii si respectul de sine. Școala Primară „Smart Kids” isi asuma misiunea de a cultiva capacitati emotionale, de a intari vointa copilului prescolar si de invatamant primar, tinand cont de nevoile afective ale acestora, asigura consilierea parintilor, mentinand permanenta colaborarea cu familia.

Increderea in sine, placerea de a invata, onestitatea, respectul, bunul gust si bunele maniere sunt valori pe care le insuflam copiilor pentru formarea lor ca adulti.

%d blogeri au apreciat: